this is living

Så lyder Sony Playstation 3:s motto, då deras reklam rullar på TV:n.
Visst, det är ganska lyxigt med att ha en sådan läcker maskin i sitt vardagsrum (eller vart man nu förvarar den). Det är ju specifikationsmässigt den bästa konsollen ute på marknaden just nu. 
   Samtidigt så har man läst att Sony går i förlust för varje maskin de säljer. Det är lite synd, men jag tror nog ändå att det beror på att Sony är inte särskilt taktiska av sig. I andra hand så har Microsoft varit smarta (fega) med att köpa rättigheter till spel som var från början exklusivt för Playstation och därmed drar till sig fler spelare till sin sida o att deras maskin har varit ute längre än PS3 o har större spelutbud hjälper de på traven. Medan Wii går sin egen väg, dvs. gör fula och barnvänligaspel (till småbarnsföräldrars förtjusning). Så Nintendo är redan bunden till att sälja mängder av deras konsoller världen om.
   Ja, this is really living Sony...nu när Killzone 2 släpps, kan tyckas att Sony borde promota skiten ur spelet. För att faktorer som att Killzone 2 är världens just nu snyggaste o bästa fps spel ute på marknaden (imo) borde räcka för att satsa pengar på produkten, inte bara i försäljningssyften utan för att dra fler spelare till sig. Jag hoppas att Sony har en plan B i sina tankar, vare sig det är att sänka priset på sin maskin eller köpa till sig exklusiva spel, annars kommer det att gå åt skogen för dem.
   Utöver nördsnacket, så vill jag poängtera att jag köpte min första bluray film för två dagar sen. Valet föll på filmen Signs. Kanske inte den bästa filmen att köpa. Men det är en av mina favorit skräckfilmer, det handlar kort om aliens som invaderar jorden o i handlingen får man följa följa två brödrar med några kids på landet där de upptäcker konstiga märken på ute på fältet.
Mel Gibson och Joaquin Phoenix spelar i filmen. O på tal om Joaquin, så har väl ingen missat hans senaste vistelse på the Letterman Show, ett försök till att vara rolig eller bara allmänt hög? Eller kanske båda samtidigt?

                                   klicka på bilden för länk till klippet


bönder på jakt efter aliens?

                                   bönder på jakt efter aliens?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0